iPhone 7 prislista

Vi rekommenderar

 • Originalkvalite / 1150:-
 • Skärmbyte / 750:-
 • BatteriByte / 380:-
 • Laddport / 500:-
 • Högtalare / 400:-
 • Samtalshögtalare / 400:-
 • Mikrofon / 400:-
 • Kamera Fram / 550:-
 • Kamera Bak / 550:-
 • Wifi-Antenn / 550:-
 • Hemknapp / 1950:-
 • Volymknappar / 400:-
 • Baksida / 1400:-
 • Av/På-knapp / 550:-
 • Återställning / 275:-

Trasig skärm?

Har glaset gått sönder på din iPhone 7? Fungerar inte touchen som den skall? Är displayen randig? Vi kan med enkelhet laga den och när vi byter skärmen så ersätter vi inte bara glaset utan även displayen. När ni Bokar hem en Mobilninja lagar vi din iPhone 7 snabbt! Reparations tiden är mindre än 60 minuter.

Batteribyte?

Är du trött på att mobilen stänger av sig i tid och otid? Kanske springer du runt med en powerbank för att du behöver ladda telefonen flera gånger varje dag? Eller dör telefonen så fort det blir minusgrader? Detta är täcken på att det är dax för ett batteribyte på din iPhone 7. Med ett nytt batteri så slipper du oroa dig för att din iPhone 7 dör olägligt , oväntat eller rent av ofta.

Går det inte att ladda?

Om det inte går att ladda din iPhone 7 så är det första du borde kolla om det är ludd och damm i laddningsuttaget. Man kan använda sig av en tandpetare för att försiktigt skrapa ut oönskad smuts som gör att mobilen inte tar laddning. Funkar inte detta så kan vi byta ut laddningsporten så att du kan ladda och använda din iPhone 7 som innan. Vi byter laddningsporten på 60 minuter.

Trasig högtalare?

Gillar du att spela upp musik från din telefon men brusar och knastrar det när du sätter på din favorit låt? Kommer det inget ljud alls eller hör du knappt vad dem sjunger? För att komma till bukt med problemet byter vi ut din trasiga högtalare och lagar din iPhone 7 på mindre än 60 minuter.

Prata högre, jag hör dig inte!

Känner du igen problemet? Det är ett vanligt problem att man har svårt att höra dem andra personen när man samtalar i sin iPhone 7. När problem uppstår är det nästan alltid är pågrund av att det kommit in smuts och öronvax som täpper igen. Vi kan med enkelhet öppna upp telefonen och rengöra den för en mindre kostnad. Skulle det inte räcka kan det vara så att högtalarenheten behöver bytas på din iPhone 7. Reparationen tar ca 45 minuter.

Ingen selfie idag...

Kan du inte ta selfie´s med din iPhone 7? Eller har du hamnat i en situation när du velat videochatta med någon som är utomlands men den främre kameran har slutat att fungera? Vi hjälper gärna till att lösa problemet och det gör vi snabbt. Det tar inte mer än 45 minuter för oss reparera en trasig fram kameran på iPhone 7.

Tråkigt att jag inte fick de på bild!

Med sin iPhone 7 kan man ta fantastiska bilder! Om den funkar.. har du råkat tappa den så linsen gått sönder, är den suddig eller har den repor som förstör bilderna? Att laga den bakre kameran eller linsen på en iPhone 7 gör vi på 45 minuter.

Ingen täckning?

Du vet att intrenet fungerar och andra kan ansluta till wifinätverket. Varför fungerar det inte med din iPhone 7? Det första man kan testa är att nollställa nätverksinställningarna och funkar inte det, formatera om telefonen. Funkar inget så kan det vara fel på hårvaran och då behöver man en ni wifi antenn. Vi byter wifi antennen på mindre än 60 minuter på en iPhone 7.

Tröga knappar?

Fastnar knapparna eller går det inte att stänga av eller sätta på din iPhone 7? Kan du inte höja och sänka musiken som du vill? Vi kan hjälpa dig att byta ut knapparna runt om din telefon så att du med enkelhet och finess kan styra din iPhone. Att byta knappar på en iPhone 7 gör vi på ca 60 minuter om allt går som det skall.

Repig baksida?

Är baksidan på din iPhone 7 repig eller bucklig. Vi kan byta ut hela baksidan och detta resulterar i att mobilen ser ut att vara som ny igen. Känner du för att fräsch upp din iPhone 7 och låta det glänsa som när du packa upp den ur kartongen så hjälper vi gärna till. Att byta baksidan betyder att man flyttar över alla komponenter till ett nytt chassi och ca två timmar.

Återställa

Ska du sälja din telefon men vet inte hur man återställer den? Tycker du att den går segt och att denna alltid har slut på minne? Vi kan hjälpa till med att göra en backup på din iPhone 7 och spara ner det material du önskar behålla till en extern hårddisk. Därefter så kan vi även hjälpa till med att nollställa telefonen så att den återfår sina ursprungsinställningar.

Stäng meny