iPhone 8 plus prislista

Vi rekommenderar

 • Originalkvalitet / 1250:-
 • Skärmbyte / 850:-
 • BatteriByte / 550:-
 • Laddport / 550:-
 • Högtalare / 450:-
 • Samtalshögtalare / 450:-
 • Mikrofon / 550:-
 • Kamera fram / 550:-
 • Kamera bak / 800:-
 • Wifi-Antenn / 550:-
 • Hemknapp / 2000:-
 • Volymknappar / 550:-
 • Baksida / 2000:-
 • Av/På-knapp / 550:-
 • Återställning / 275:-

Trasig skärm?

Råkat tappa din iPhone 8 plus? Vi kan med enkelhet hjälpa dig att byta ut glaset och displayen. Vi erbjuder och rekommenderar originalkvalité så att din iPhone 8 plus presterar precis som innan den gick sönder.

Tid för Batteribyte?

Batterier håller inte i all evighet utan blir successivt sämre efter varje laddning. Är batteriet dåligt på din iPhone 8 Plus och vill du hellre byta batteriet på din iPhone 8 istället för att köpa nu telefon? Vi kan vi hjälpa till! Det är klimatsmart att låta oss byta batteriet och för en mindre summa så får du nytt liv i din iPhone!

Går det inte att ladda?

Funkar det inte att ladda din iPhone 8 Plus kan vi hjälpa till att laga laddningsporten. Men innan vi lagar din iPhone 8 Plus som inte tar någon laddning är det bra om du tittar efter ludd och damm i uttaget. Det är vanligt förekommande att det samlas smuts där som gör att mobilen slutar ladda.

Trasig högtalare?

Är ljudet på din telefon onödigt lågt? Går det inte att spela upp musik på din iPhone 8 Plus eller låter högtalaren dåligt? Vi kan hjälpa till att byta denna och det går snabbt! Vi byter högtalaren i din iPhone 8 Plus på mindre tid än en timma.

Hör du dåligt i samtal?

Hör du dåligt i din iPhone 8 Plus när du ska samtala med andra i telefonen? Det kan vara så att du behöver en ny högtalare eller så är det bara smuts. Oavsett om det är smuts eller fel på hårdvaran kan vi ordna så att den fungerar igen. Antingen byter vi ut högtalaren på din iPhone 8 Plus eller så städar vi ut den. Reparationen går snabbt och är snäll mot plånboken.

Dålig fram kamera?

Är din främre kamera dålig? Eller fungerar den inte alls? Då kan vi byta den så att den fungerar som på nytt. Har du märkt av att när du pratar i telefon så trycker mobilen på knappar och beter sig konstigt? Det kan vara så att närhetssensorn är skadad och behöver bytas. Denna sitter på samma flex-kabel som fram kameran.

Spricka i linsen?

Har du tappat mobilen så att den bakre linsen gått i sönder? Inga problem, vi byter ut linsen på din iPhone 8 Plus snabbt! Gick även kameran sönder under fallet lagar vi självklart även denna. Missa inte ögonblicket du vill fotografera!

Kan du inte ansluta till nät?

Har du problem med att ansluta till wifi eller det mobila nätverket? Det kan vara så olyckligt att det är kretsar som behövs lödas bort och ersättas med fungerande. Har man tur och det som oftast räcker så kan man byta ut antennerna som orsakar problemen på sin iPhone.

Trasiga knappar?

Har du problem med att knapparna slutat fungera på din iPhone 8 Plus? Vi kan hjälpa till så att dem fungerar igen. Detta är en tidskrävande reparation eftersom man måste öppna mobilen och skruva ut i princip allt för att komma åt. När vi bytt ut volymknapparna eller av och på knappen på din iPhone 8 Plus kommer dem att fungera som när du köpte din telefon.

Har baksidan gått sönder?

Har glaset på baksidan av din iPhone 8 Plus gått sönder kan vi hjälpa till att byta det. Det är en tidskrävande reparation som tyvärr är kostsam men ger ett mycket vackert resultat.

Krånglar programmen?

Krånglar din telefon och är du osäker på ifall det kan vara komponenterna som är dåliga eller mjukvaran. Vi tipsar dig gärna om hur du återställer din telefon på egenhand eller hjälper dig om du tycker det är krångligt. Tillsammans kan vi undersöka vad problemet ligger och hitta en lösning.

Stäng meny