Reparera din trasiga iPhone

Har din iPhone blivit tappad och fungerar den inte som den ska? Oroa dig inte! Kontakta oss på MobilNinja så kommer vi hem till dig och lagar din iPhone. Vi utför alla typer av reparationer och reparerar din iPhone på nolltid. Efter vi reparerat din iPhone kommer du omedelbart kunna använda den som innan, inga väntetider. Mobilninja utför de flesta typer av reparationer, såsom skärmreparation och byte av batteri. Är ditt laddningsuttag på din iPhone trasigt? Då kan vi också ersätta dem. Vi utför alla reparationer till ett bra och attraktivt pris. Alla iPhone reparationer utförs professionellt, snabbt och av våra egna Ninjas! Mobilninja ger dig garanti vid varje iPhone-reparation. 

Trasig dispay

Är din iPhone-skärm trasig och vill du reparera den så snart som möjligt? Då är du på rätt ställe! Våra erfarna Ninjas reparerar din iPhone-skärm på nolltid. Mobilninja reparerar helst och främst med originalkvalitet men erbjuder även motsvarande utbytesskärm av hög kvalité. Efter utförd reparationen får du en 3 månaders garanti på de delar som som vi bytt. Att boka tid för en skärmreparation kan göras både online och via telefon. Föredrar du att själv utföra reparationen? Då är det också möjligt! Mobilninja erbjuder också möjligheten att köpa skärmen separat. Har du ytterligare frågor om våra produkter, tjänster och / eller reparationer? Vänligen kontakta Mobilninja direkt så hjälper vi dig gärna!

Dåligt batteri?

Tar batteriet på din iPhone slut snabbt eller krånglar det när det är kallt utomhus? Mobilninja kan ersätta ditt gamla iPhone-batteri som underpresterar med en nytt. Tyvärr så har batterier en livslängd och håller ofta inte mer än två år. Batterier blir successivt sämre och efter en viss tid fungerar alla batterier mindre bra. Är du trött på att ständigt ladda din telefon, men knappast gör några framsteg? Då hjälper vi dig gärna. Vi kan utföra batteri byte på din iPhone om du bor i Borås, Bollebygd  löser detta genom att byta batteriet. Vi har i nuläget möjlighet att hjälpa er som bor i Borås eller Göteborg! Vänligen kontakta Mobilninja direkt så hjälper vi dig gärna!

Vatten skadad iPhone

Har du råkat tappa din iPhone i vatten, kanske i toaletten eller oavsiktligt åkt några varv i tvättmaskinen? Nu är det viktigt att du inte försöka plugga-in eller ansluta din iPhone till en strömkälla. Kontakta Mobininja så snart som möjligt för att förhindra kortslutning och andra skador. Våra Ninjas är experter på att lösa vattenskador på iPhone. Vi börjar omedelbart reparera vattenskadorna. På Mobilninja arbetar vi med kemisk rengöring för att göra din iPhone fungerande igen. Detta är en process där telefonen behöver lämnas in och kan inte utföras ute på fält.

Stäng meny