Välkommen till Mobilninja!

– Snabbare, smidigare och billigare det är MobilNinja!

Varför startades MobilNinja?

Att laga telefonen är oftast något som man förknippar med en hög kostnad, samtidigt som det är tråkigt att vänta på att få tillbaka sin telefon. Vi brinner för mobil och dator reparation och vill erbjuda billiga reparationer utan att tumma på hög kvalité! 

Vad kan vi hjälpa er med?

Våran lösning är  billiga reparationer med hög kvalité. Reparationen sker direkt hemma hos våra kunder där vi lånar köksbordet och du slipper bli av med telefonen. På senare tid har vi även öppnat en butik på Varbergsvägen 14 i Borås. Hit skickar du din mobil eller så är du varmt välkommen att komma in och reparera telefonen eller din dator. 

Laga mobilen med Rut-avdrag?

Sedan regeringen år 2016 bestämde att man skulle få skatteavdrag för att laga sin telefon eller surfplatta i hemmet. Här föddes en fantastik ide´om att flytta verkstan hem till kunden. Detta medför att vi kan erbjuda de flesta reparationer av telefoner och iPads till en mycket förmånligare kostnad, jämförbart med butik!  Samtidigt slipper du att flytta dig ifrån ditt eget hem.

Vad är en Mobilninja?

Alla MobilNinjor är personer som har ett stort tekniskt intresse och en fallenhet för service. Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda oss och vårt arbetsätt präglas av ärlighet, sekretess och full transparens. Våra högst utbildade och erfarna Ninjas har fått Master rangen, som bevis för utomordentlig kompetens.

Stäng meny