Välj ditt märke här:

Här hittar du din modell av iPhone, Samsung  eller iPad. Följ länken för titta vad det kostar att laga din mobil eller platta.

Vi kan laga det mesta!

Hos Mobilninja är det enkelt att laga sin mobiltelefon! Vi lagar iPhone, Samsung och iPads. Men vi kan även hjälpa till att laga andra märken som Huawei och Sony. Oavsett vilken telefon eller platta som gått sönder så erbjuder Mobilninja låga priser utan att tumma på kvalitén. Vi kan laga dem flesta felen som din iPhone, Samsung eller iPad har och med vår affärsidé där vi flyttar verkstan hem till ditt hem blir reparationen smidig, bekväm och utan krångel!

Det ska inte kosta skjortan!

Affärsidén bygger på att vi åker hem till dig och lagar din iPhone eller Samsung på plats. Detta gör det möjligt att få sin trasiga iPhone skärm eller sitt dåliga batteri utbytt till en lägre kostnad för dig som privatperson. Det finurliga med att utföra reparationen i hemmet är att sedan 2016 beslutade regeringen att man får använda Rut-avdraget för att laga sin trasiga telefon. Genom att du bokar in en av våra duktiga tekniker aka. Ninjas så kommer vi reparera din iPhone Samsung eller iPad till ett fantastiskt pris!

Vi förespråkar Original!

Originaldelar är utan tvekan det bästa när det kommer till skärmbyten och vi rekommenderar alltid våra kunder att välja detta. Vi lagar alltid Samsung och iPads mer Originaldelar men vid iPhone reparation kan man välja utbytesskärmar. Priserna för dessa skärmar är givetvis lägre men erhåller fortfarande en hög kvalité. Men vi önskar alla våra kunder världsklass och då är Original det bästa alternativet.

Inte ska bara priset styra!

Alla som anlitar oss för att laga sin mobil ska känna sig trygga. Lagar du skärmen på din Samsung eller behöver vi byta laddningsuttaget på din iPhone så är de en självklarhet att vi lämnar 90 dagars garanti. Vi har 90 dagars garanti på alla våra lagningar oavsett märke. (Dock lämnar vi inte garanti på reparerade vattenskadade enheter.)

Stäng meny